Adrian kommer aldrig lämna disk igen

Våra nätter just nu är inte bra, inte alls bra. Detta innebär att vi just nu båda sitter med en enorm huvudvärk, glada över att vara i svenska kyrkan igen, borta från allt ljud utanför.
Detta hände inatt:

Jag vaknar av att jag hör ett rasslande ljud ute i hallen. Ligger vaken i ca tio minuter, rasslandet fortsatte och pulsen ökade. Väckte sanna: "Sanna! Hör du det där ljudet?", viskade jag. Jo, hon blev precis som jag jätterädd.
Snart började även ringklockan ringa utanför.
Jag bestämde mig för att krypa ur sängen och öppnade vår dörr. Ropade med sömnsvullen röst: "Who is it??", mot ytterdörren. En kille svarar: "It´s Adrian, please let me in!"
Jag, yrvaken och förvirrad frågar sanna: "Adrian? Känner vi nån Adrian??". Kom på i samma stund att det är den franska killen som precis flyttat in. Kikar ut mot hallen igen, varav jag ser en hand sträcka sig in igen och försöka få upp säkerhetkedjan som sitter på dörren.
Då går allt upp för mig. Natten innan hade fransmannen Adrian kommit hem full, lagat massa mat i köket, och dagen där efter möttes alla andra i lägenheten av ett skitigt kök, massa disk och gamla ketchupflaskor. Som ni redan vet delar vi lägenhet med en kock som jobbar för Gordon Ramsey (denna kock har även samma humör som Gordon, och detta är inget att leka med...) och när han fick se den lämnade disken kom ett hektiskt temperament fram, det rent utsagt blixtrade i hans ögon. "FUUCCKKING, FUCKK, FUCKING SHIT FUCKING!" skrek han, varav han kastade ketchupflaskorna i soporna och tog med sig all disk som fransmannen lämnat och slängde in den på hans rum, tallrikar krossades och bestick flög omkring. Kocken sa att han nog allt skulle ta ett rejält snack med den där fransmannen, men tydligen hade de inte träffat på varandra, utan som hämd låste han honom ute istället. Inte så särskilt smart eftersom detta gjorde att vi denna natt fick gå upp i våra pyjamaser och öppna åt honom.
Inatt tog i alla fall jag ett snack med fransmannen och sa att han skulle akta sig för att lämna disk åt oss andra igen, nu vet han ju vad följderna blir i vår diktatur-lägenhet.

/Anna

Kommentarer
Postat av: Matilda

Hahhahahahhahahaha. Klockrent!

2009-11-01 @ 10:30:48
URL: http://matildaewerfalt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0