Grot-craving!

Jag ar helt sjuk med cravings. Nu har jag fatt ett ryck pa grot. Grot, mjolk, russin och honung. Ater det helst till frukost och lunch eller middag. Forsoker bryta av med youghurt, men bara for att jag inte ska trottna...

Nu ska jag kopa lite mjolk sen hem och...ata....GROT!!!!!!!!!!!!!

Inser precis att Marie sitter cirka 4 meter fran mig pa samma cafe. Undra hur lange vi suttit har och hackat i varsitt horn?




Min mysiga helg!

Min helg har varit sa himla mysig. Precis som man vill ha det forsta advent!

I lordags blev det andrade planer. Istallet for utekvall blev det en mysig kvall med lussekattsbak (Joanna och jag agnade oss mer at vindrickande...) och Ben & Jerrys hemma hos Annette med Cicci.
Efter tjejerna hade stretchat (haha!) klart slogs vi om en taxi i sporegnet och kom tillslut hem :)

I gar var vi pa forsta adventsmassa i svenska kyrkan. Mysmys! Sen kaffe. Vi gick till svenskpuben och drack ett glas vin. Sen till svenskaffaren och kopte glogg och pepparkakor. Vidare till en annan pub dar vi at lite hamburgare och myste. Kollade lite snabbt pa stan.

Nar Joannas mammi ringde pa sondagskvallen och berattade att dom skulle ata pepparkakor, mogelost och dricka glogg kande vi oss inte alls gratfardig som vi skulle kunnat. Istallet krop vi upp med samma sak och kollade pa svensk komedi i form av Varannan vecka. 

Kankse borde jag stanna i London?? Jag ar ett velmonster!!!!!


Hjartattack!

Gud, jag trodde precis att Robert Pattingson stod i mitt skabbiga datacafe! Men det var saklart for bra for att vara sant...Nu sitter jag har med bultande hjarta och kanner mig besviken ovh dum.

Fotterna bultar ocksa efter varldens trakigaste arbetsdag i Gift Land. Helvete. Jag blev sa uttrakad och trott att jag lutade mig lite grann mot en bank. Da kom en kollega och berattade om alla overvakningskameror och att det formodligen hade kallats dit en kille som bevakade mig.

Och mycket riktigt stod en kille och pratade i mobil och BEVAKADE mig. Efter det vek jag om alla trojor och flyttade alla galjar 3000 ggr. Vilken hjarnstimulans!


Min snilleblixt

Just det. Jag har fatt en ide (fattar inte var man hittar tecknet som jag inte kan stava till men som ska vara over e:et) som ar helt oslagbar. Kunde inte somna imorse efter det. Skickade ett sms till Lisa och vantade pa svar...som kom idag klockan 4 pa eftermiddagen!

Gahhhh, jag ar sa taggad!



Till

Idag har jag varit behind the tills HELA dagen. Fran 10-19. Det har varit ko som man inte kunnat se slutet pa fran klockan 11 till 18. Jag ar slut i huvudet, fotterna, ryggen, ogonen, munnen...Men det gick faktiskt over forvantan. Bara 45 p diff nar jag lamnade in min kassa i kallaren. Bra!

Om en vecka kommer mamma och Lisa vara har och lordags mysa med mig! Jag har en hel rad pa saker vi ska gora. Dessutom ar oxford street avstang fran trafik (inte for att det ror sig mkt nu i alla fall).

Men nu ar det lordag. Joanna kommer fran skolan snart och vi ska fixa iordning oss lite for kvallen som ska spenderas hos Anette och forhoppningsvis vidare ut!

Ha en bra lordagskvall!


Jag ar ju inte den som ar den :)

Skickade precis ivag ett sms till Marie och Joanna angaende fredagsvin. Fick snabba och positiva respons fran bada. Marie "Jag ar ju inte den som ar den"...

Sa, efter min hejda-shott (mkt sant pa baren. Igar fick managern saga at gasterna att sluta bjuda oss...) sitter jag nu pa datahelvetescafeet och ska snart hem for lite fredagsvin.

Jag kom ocksa till en mycket viktig insikt idag pa jobbet. Jag passar INTE bakom baren. Mycket, mycket, mycket battre framfor. Med en drink i handen!

Imorgon blir det GAP mellan 10-19, sen ar det partyparty med girlsen!

Min busstur igar...

Selfriges



Mitt jobb - GAP



Oxford circus




Tankar...

Jag ar inte ensam om att vara splittrad. Splittrad i valmojligheter. Det finns sa javla mycket att valja pa. For mycket. Jag kanner mig som en tonaring med kraftiga humorssvangningar. Ringer till mamma och grater ena dagen, blir uppringd av orolig mamma nasta dag men har da inte tid att prata pa grund av allt kul som hander. Skrattattackerna blir avlosta av gratattacker. Kanner mig lite smatt patetisk som dramatiserar mitt liv stundtals. Dramaqueen ar mitt andra namn!

Pappa sa nagot om ytterlighetsvarld. Det ar sa jag, och manga av mina vanner, lever just nu. Man kan gora allt, allt, allt. Inget ar omjligt. Men i och med dessa valmojligheter kommer ocksa angesten over att valja fel och rotloshetskanslan.

Ibland onskar jag att jag foddes pa 40-talet. Slapp valja. Blev placerad i ett kok. Fodde massa barn och inte behovde skaffa mig en utbildning. Inte behovde armbaga mig fram bland knivskarpa kvinnor. Eller foresten, det dar lat deprimerande va?

I alla fall. Jag kanske valjer helt fel att aka hem fran London. Men samtidigt kan det inte vara fel. Det ar ju vad jag kanner for just nu.

Fran att ha varit skilsmassobarn och pendlat veckovis mellan mamma och pappa sedan jag var fem, till att flytta till sthlm och pendla till nkpg till att flytta hem tio dagar och sen vidare till London. Just nu kanner jag att jag behover ETT stalle som ar mitt. Dar jag bor, kan tanka ut vad jag vill och planera.

Igar lunchade jag sjalv (kan tyckas tragiskt, men det var ratt mysigt) utanfor amerikanska ambassaden efter att rakat saga take away på Wasabi...Sen borjade det regna. Jag sprang och hittade en litet, litet hal dar jag satte mig. Bredvid all luffare, med min Primark pase. Haha!

Har maste jag sett ut som den stackars medelålderskvinnan som tog kort pa sig sjalv utanfor Selfriges... Tur att mammi och Lisa kommer om en vecka exakt!

Mmm, kyckling och ris!


Har avnjot jag alltsa min lunch....Haha




DAY

Idag har jag pa mig jenassjkortan som jag fyndade pa Days utforsaljning igar. Till den leggingsjeans fran MQ, stovlar fran Roberto Durville, armband fran Marc by Marc Jacobs och halsband med mina silverringar i.

Nu ska jag till svenska kyrkan for forsta gangen pa lange. KAFFE!!!!!!!!!!!


Vrakningsbrevet...

Igar morse kom Marie instormandes pa internet cafet dar jag satt och berattade att vi fatt ett vrakningbrev. Och mycket riktigt. Nar jag kom hem lag det pa koksbordet. Det hade dessutom blivit overlamnat for hand och pa brevet stod exakt tid for nar det overlamnats samt att vi hade 24 timmar pa oss att betala rakningarna. Annars skulle de komma in och ta alla saker.

Marie funderade over vad dessa "saker" innefattade och sa att det ar ju inte sa mycket att hurra for ett bord och stolar. Men om de skulle oppna upp vara dorrar (som ha hanglas, haha, det ser egentligen sjukt ut att en lagenhet har hanglas pa rumsdorrarna) och ta kladerna fick jag lite panik.

Ringde Russel. Som surprise inte svarade... Joanna fick tillslut tag pa honom och jag tror det hela har lost sig...men herregud. Hur bor vi egentligen?

Har ar vrakningsbrevet...

Tva och en halv manad ar enought

Jag betstamde mig nyss for att jag inte ska aka tillbaka till London efter den 22:e december. Jag kanner att tva och en halv manad har gett mig den erfarenhet jag var ute efter. Spraket (kan ju bli saa mkt battre, men anda) kommer mer naturligt, jag har fatt tre olika jobb, gatt pa flera arbetsintervjuer, skaffat bankkort, IN nummer, lart mig London och haft valdigt, valdigt roligt.

Det kanns skont att ha ett datum nar man vet att man kommer hem. Och till jul blir perfekt. Kande ocksa att jag formodligen kommer grata blod nar jag ska aka tillbaka den 26:e och jag kunde inte ta langre semester fran GAP (de kan rehire me om jag valjer att komma tillbaka). Kanske borjar det krypa under skinnet pa mig efter 1 vecka i Norrkoping, men da far jag ta det da...

Ah, fuck it. Varfor ursaktar jag mig, haha?! Jag ska hem och mysa! Langtar. Nu ska jag njuta av London en manad till :)


Bilder fran kyrkans julmarkand som jag och Joanna och Cicci var pa i sondags!

When I get to Warwick avenuen...

Igar kvall nar jag kom hem fran jobbet hade Marie satt en liten lapp i min dorr. Hon fragade om jag ville folja med pa Day birger et mikkelsens utforsaljning. Jag ar ju inte den som bangar en utforsaljning markesklader sa vi dit begav vi oss imorse.

Utforsaljningen lag vid Warwick avenuen. Valdigt fin och mysigt. Jag fick med mig en jeans skjorta och en julklapp darifran. Hittade dom perfekta kangorna, men maste tanka pa baggagevikt och lamnade dom...angestladdat.

Vi avslutade var mysiga morgon med en latte. Lovely!



Husbater i en mysig liten kanal.


Utforsaljningen var belagen i deras kontor. sa himla fint lage!


Marie i solen!


Och jag blundar...

Idag vill jag ha Blondinbella livet

Efter att verkligen grottat ner mig i dagens London-angest har jag kommit fram till att min drom i dag skulle vara att ha Blondinbella livet. Det skulle vara perfekt idag. Inget hander utanfor det man planerat.

Ata morkchoklad och dricka NK te (det gjorde jag och Lovisa i och forsig pa inte lika glamorosa Telia), fota dagens outfit. Ga pa lite moten, laga GI mat (istallet for att proppa in mackor...), ha en pojkvan hemma, dricka lunchvin med vaninnor (inte kompisar, utan vaninnor, mkt viktigt!). Trana och powerwalka.

Ah, nu har jag verklgien gravt ner mig sjalv i en depp...Hjalp mig ur!






I valet och kvalet...

Jag har ju, som jag tjatat om i flera dagar nu, jobb pa GAP. Nar jag var pa intervjun fragade dom om tillganglighet over jul. Jag klackte da ur mig att jag skulle vara hemma fran 22:e och fem dagar framat, men med lite narmare eftertanke har jag kommit fram till att det skulle vara skont med nagra dagar (och kanske till och med nyar) hemma i Svedala...

Det gillade INTE min arbetagivare. Sa, hur gor jag. Later dom saga upp mig och valjer att vara hemma till borjan av januari. Aker tillbaka och borjar soka nya jobb?

Eller aker tillbaka till London redan 27:e?

Hm, jag har fortfarande inte bestamt mig och ska prata med min mangager idag...


Ibland vet man inte efter vad man langtar...

Jag har borjat ha helt sjuka drommar. I natt slog alla rekord. Vet inte var det kommer ifran, men jag antar att man tanker mer nar man ar har sjalv och sa massa nya intryck fran jobbet saklart!

Jag langtar sa himla mycket efter mamma och Lisa som kommer den fjarde. Det ska bli sa mysigt att jag knappt kan barga mig! Och sa langtar jag ihjal mig efter jul hemma hos pappa. Mysa med Kilten. Julmat hos mamma. Ahh! Jag borjade nastan grata igarkvall nar mamma ringde och sa att dom skulle dricka glogg.

Anda tror jag inte att denna langtan betyder att jag vill hem. For nar jag tanker pa allt som hander har blir jag upprymd ocksa. Men det ska bli skont att fa komma hem i jul och kanna efter. Visst kommer allt kannas perfekt i julmysSverige, men man kanske far en bild i alla fall...

Och sa kollade jag pa lite Kefalonia bilder fran i somras. Moster, syster och mamma. <3


Lever billigt

Just nu lever jag valdigt billigt! Detta pa grund av fransmannen som jobbar pa Pret. Han har stngt nu flera dagar i rad vilket resulterar i MASSA sandwichar och baguetter, youghurtar och varma wraps. Och croissanter. Borjar faktiskt trottna lite smatt, men efter frukost med biffen som hade atit 7 wraps sen igar kande jag att en dag till i mackorgie inte var sa farligt!

Igar var jag alltsa pa jobbet igen. Kul. Jag fick utbildning i kassan och fick vara i fronten. Hade varldens julkansla pa morgonen nar jag gick forbi Selfriges julskyltning och det holl pa att bli ljust. Men nar jag val kom till jobbet var det Singel ladies pa hogsta vaolym och tre manliga kollegor dansade for fulla muggar, haha!

Ringde aven fran baren igar och fragade om jag kunde hoppa in, men jag kan ju inte jobba dygnet runt sa tackade nej.


Tillbaka i affar

Vilken dag! Skont att komma igang, men jag ar sjukt trott. Sahar sa man vill borja grata for man ar sa trott. Jag blev omplacerad till men nar jag kom imorse och dagen har rullat pa. Onda fotter nu!

Igar kvall bakade vi appelpaj (efter Maries lilla vindruvsmiss) och sag pa Tomten ar far till alla barnen. Mys.

Men jag ar redan trott pa julmusik...Gah!




Lustig lordag och skon sondag!

Gardagen blev...inte rikigt som jag tankt mig. Motte upp gulliga Siri pa Piccadilly. Vi gjorde iordning oss och akte till Glocester Road for att mota upp de andra. Sen till ett Hostel med cocktailkvall i Kensington. Jattekul att traffa lite nytt folk, men kanske inte rikgit min grej :)

Idag har vi haft en skon sondag. Sov lange. Last Twilight, last lite svenska tidningar, varit pa julmarknad med sjukt mkt folk (bilder kommer) i svenska kyrkan och tagit ett glas sondagsvin med Joanna och hennes kompis Cicci pa en mysig bar.

Nu ska jag hem till J och M for lite soppa, toast, te och marmelad. Vilken lyxig sondag!

Imorgon borjar jag pa GAP. Klockan tio!


...


Det har anlant!

Det med stort D har anlant. Mitt insurance number lande idag pa hallgolvet. Det har vaitr ett jakla meck med det och nu ar det antligen har. Det betyder att jag kan fa lon, wei!


Lordag

Gardagens middag andrades till ost och vin kvall - inte mig emot! Jattemysigt. Massa tjejprat, vin och ost. Sen somnade jag gott och har inte (vad jag vet) haft nagra fler besok av mitt husdjur...

Idag har jag tagit det valdigt lungt. Atit choklad i sangen, last Twiligt och malat naglarna.

Har aven varit pa GAP for att inforskaffa mig min outfirt. Alla som jobbar dar maste vara kladda i GAP. Men det ar skaapliga rabatter! 60 %. Sa idag har jag "tvingats" handla ett par jeans och lite trojor.

Har aven gejort det varsta tankbara en lordag. Gatt in pa Primark. Strumpbyxor gar inte att fa billigare. Trangde mig ratt grovt i kon sa det blev inte sa farligt trots allt...

Nu ska jag hem och gora mig iordning for en festkvall. Ska traffa Siri vid Piccadilly vad 7. Sen vidare till Kensington och sen blir det nog utgang. KUL!

Nu ska jag hem. Har kopt en bit rokt lax (jag vet, later hur konstigt som helst) som jag varit sugen pa i flera dagar nu. Mmm.

Grattis till min basta pappa ocksa som fyller ar!







Jogging och blogging

Kanns som jag suttit i det har oinspererade internetcafet hela dagen. Samt stadat lite. Och sa kom jag, mot alla odds, ut pa en liten joggingtur i hyde Park. Jag kan ju inte pasta att det var latta ben som joggade runt bland faglar och ekorrar, snarare tvartom... Men nu ar det gjort!

Har aven varit pa GAP for att forsoka fa klarhet i vad som hander med min anstallning. Fick prata med nagra helt andra idag, men det slutade iaf med att dom sa att jag skulle komma pa mandag for mitt forsta shift. Bra!

Vantar pa Marie och Emma nu. Ska handla lite mat infor kvallens middag och vin. Sen kommer Jo ocksa! Mysmysmys!

Imorgon vantar andra festligheter...

I tisdags firade vi mitt Gap jobb pa Duke of Wellington.

Mysig engelsk bar!


Runt ansikte och rott vin.

 
Min lilla London familj :)

Kommer hem igen till jul!

Sadar. Nu har jag bokat plan hem till jul. Akter fran Standsted 06:05 den 22:e december och ar framme pa Skavsta 09:15. Far se nar jag aker tillbaka igen, men det ar planen eftersom jag inte ska ha med baggage...Hur nu det ska ga!

Nu ska jag ut och rora pa mig i regnet...Ikvall vankas middag och vin!

The Marlybone i onsdags!

Gardagen!

Igar var det en hektisk dag. Tio timmar jobb pa schemat. Borjade pa GAP med en intruduktion i fyra timmar. Dar samlades alla som gatt vidare fran forsta intervjuerna. Vi var tre kvar fran var grupp pa femton sa jag var nojd :) Allt gick bra. Vi gick igenom dress code, regler, rabatter (sjuka rabatter pa klderna for anstallda!!), skrev kontarakt mm.

Sen, nar allt var klart och en rundvandring aterstod kom det fram en man till mig och fragade om han kunde fa nagra ord. Visst. Da fragade han om jag skulle jobba over jul. Ne, det ska jag inte, hade meddelat det i intervjun. Da uppstod en min jag inte gillade. Det ar en anstallning over jul detta galler (med stor chans till forlangt) och det maste blivit en "miss" fran deras sida sa han.

Dom skulle aterkomma till mig igar, men ingen ringde. Jag har ett kontrakt (men en veckas uppsagning) och har tider for nasta vecka. Sa, ska jag bara ga dit? Eller ska jag kolla med den igen?

Sa javla typiskt. Men vi far se hur det loser sig. Baren (min andra familj) har erbjudigt mig massa tider nasta vecka sa det loser sig alltid, men surt iaf...

Sahar blev mitt rum efter stadningen!



INGA RATTOR SKA HIT MER!!!!!


Min sracknatt.

Igar nar jag kom hem fran baren trodde jag att jag skulle stupa i sang. 10 timmars arbetsdag ar inte att leka med...men nagot holl mig fran somnen.

Jag hade precis slackt nar jag horde ett passel. Konstigt tankte jag. Funderade pa att satta in oronpropparna, men sa horde jag det igen. Prassel, prassel. Tande lampan. Inget konstigt. Slacker. Prassel, prassel. Slangde en sko mot hornet i rummet dar prasslet kom ifran. Inget hander. Tander lampan.

Sen slacker jag igen. Da borjar prasslet for tredje gangen. Jag satter pa mig glasogonen i morkter. Lyser med mobilen mot hornet och dar ar den! EN MUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I MITT RUM, DAR JAG SOVER!!!!!!!!!!!!

Jag trodde seriost att jag skulle do. Jag skrek som ett litet barn som vaknat fran en mardrom och vackte hela lagenheten. Biffen och c/o kom in och fragade vad som hant. Jag har aldrig haft san gashud och hjartklappning!! Killarna (som forovrigt var hoga som hus och tyckte det var superkul...) hjalte mig transportera bort allt lockbete for musen och lugnade ner mig.

Jag har inte fattat att vi befinner oss i England och speciellt London och har forvarat havregryn PA GOLVET...

Nu har jag storstadat mitt rum, dammsugit som en galning och spayat med Ajax i alla tankbara utrymen musen skulle kunnat komma ifran. Och sa har jag en handduk i springan mellan bardumsdorren och rummet nar jag sover.

HELVETEHELVETEHELVETE!!


Har kommer tankbara in- och utgangar for acklet:

Ett hal undet handfatet...Mycket misstankt. Dar in sprayade jag med x antal doser av Ajax.


Ett hal bakom toaletten. Ocksa mycket orovackande. Den fick ocksa en spraydusch!


Ventil uppe pa fonstret. Inte lika troligt...men jag ska se upp!


En snabbis...

Gardagen var mycket lyckad! Berattar mer imorgon!

Nu ska jag, efter en fyra timmars intruduktion pa GAP (dar det forovrigt uppstatt liteproblem...berattar imorn) till Union och jobba hela natten...Men sen vantar helg!

Ses igen imorgon, nu maste jag springa!!!!


Nya ansikten, tack!

Just nu kanner jag ett extremt behov av att traffa manniskor som ingen jag kanner kanner. Manniskor som ingen jag kanner legat med, som ingen pratat med eller ens sett tidigare. Tack gode Gud for att jag befinner mig i London!

Inte for att jag inte vill hem och mysa med mina nara och kara, mest bar for...att! 


Och darfor slanger vi in en bild pa mitt gamla vanliga face...

 


Julhetsen ar i fullgang

Jag tycker att julen borjat komma tidigare varje ar i Sverige, men har ar det kaossjuktmycketjul redan! For flera veckor sedan sattes det upp Christmas Carol lampor over hela Oxford street, det ar julmarknad i kyrkan hela veckan, Harrods julskyltade nar vi kom till London i oktober och ikvall ska vi pa denna julmarknad.

Jag har hort talas om sno, barnkorer och riktigt mysig stamning. Att den halls pa stans (vad jag vet ansalange)mysigaste gata gor det ju inte samre, wei!

Just det, jag har blivit erbjuden lite tider pa en annan bar infor helgen...men jag vet inte om jag ar sa pigg pa att ta mig hem runt 3 en lordagkvall sjalv...


bild


Banana Republic intervjun!

Igar nar vi drack vart vin overtalade M och J mig om att ga till Banana Republic intervjun trots att jag redan fatt jobbet pa GAP, sa imorse klockan 09:30 var jag dar. Kladd i min BR outfit och med min kamera som personal item.

Intervjun var aven denna i grupp. Forst skulle vi forsoka salja en produkt. Jag fick jobba med en kille som hette Dan och var sak var en jordglob. Det gick ratt bra. Nasta uppgift var att presentera valet av sin outfit for gruppen...inte lika bra. Men jag fick ingen kontig kommentar denna gang iaf, haha!

Jag berattade aven om att jag fatt jobbet pa GAP och dom skulle kontakta mig sa snart som mojligt...Hoppas, hoppas! Annars ar det en bra erfarenhet.

Nu kommer jag precis fran baren. Liten lunchrush, men ratt lugnt.


Jag gillar London nu. Det firade jag med att inforskaffa mig en London/England troja fran Marc Jacobs.


Swine flu...

Jag borjar bli sjukt orolig over swine flu. Inte alls for att jag kant nagra symptom (peppar, peppar), men for att jag inte ar vaccinerad och befinner mig i London. Det enda jag har som skydd ar en liten, liten flaska med anit bakteriellt spray som jag missbrukar i hopp om att doda de bacciller som skulle kunna stalla till det...

Men det racker val inte? Ar alla i Sverige vaccinerade nu? Vet ngt hur man pa enkalst mojliga satt kan fa vaccin i London? Jag vill inte do (eller bli sjuk!)!

Help!


Anna-energi, Twilight och cashewnotter

Jag tog alltsa en promenad i Hyde Park efter gladje beskedet om jobbet pa GAP. Skont att fa igang dahen pa det sattet!

Sen har jag mest mys idag. Last Twilight (som jag numera inte kan ta nasan ifran!), druckit te, atit cashewnotter och pysslat lite hemma. 

Jag har aven fatt en liten glimt av Annis! Hennes tag var forsenat sa det blev varken lunch eller fika, men en liten snabbis hann vi ses. Och det ar alltid lika kul och energigivande att traffa henne. Vi klickar liksom! 

Ikvall blir det barbesok med tva London babes! Och imorgon vantar jobb, bankbesok och sa har jag ju en intervju pa Banana Republic som jag inte vet vad jag ska gora med...Vad tycker ni? Avboka eller ga? 



 

Konsten att fira!

Ikvall ska vi fira mitt nya jobb med liten vin/ol pa en mysig bar i England anda! Wei!

Nu ska jag ge mig ut en svang i Hyde Park. Har en extrem traningsvark sedan gardagens avancerade step! Marie och jag har bada steppat och trodde inte det skulle bli nagon match (trots att instruktoren fragade och papekade flera ganger att det var en avancerad klass...) men nar det var en kvart kvar av det timmeslanga passet - utan uppvarming - var vi tyugna att bryta, harregud!

Men traningsvarken ska inte stoppa mig. Dessutom ar det sol. Klockan tva ska jag traffa min bona AnnaPanna! Vilken underbar dag!

OCH sa vill jag ge varldens storsta grattis till min basta van som fyller 20 idag. Jag saknar min Kiltis!


Forra veckan nar vi var pa The Marlybone


JOBBET AR MITT!!!

Nu kanner jag mig lite larvigt stolt over mig sjalv. Jag blev imorse uppringd av GAP som meddelande att jag fatt jobbet!!!!! Det ar ett kontrakt pa 20 timmar i veckan (perfekt att kombinera med barjobbet!!) och jag borjar pa torsdag.

Plotsligt-hander-det-kanslan sprider sig inom mig. Fan vad jag ar bra!


The shoes

Har kommer en battre bild (okej...den var visst valdigt suddig) pa mina nya alsklingar. Skona ar dom ocksa. Nu ska jag lasa Twilight. Kopte den och New Moon efter starka rekomendationer fran Marie igar. Dom ar dessutom sa mycket billigare har an i Sverige. Tre for tva. Blev inte mer an 10 pund fo bada!


Mandag

Igar gick jag och la mig sjalv och imorse vaknade jag upp sjalv. Nu ar jag sjukt instalt pa att det har ska bli bra sa jag deppar inte for det. Forsoker istallet fokusera och planera upp dagarna pa basta satt!

Mandag
♥ Handla
♥ Ga till kyrkan och dricka kaffe
♥ Checka Banana Republics sortiment (eller imorgon)
♥ Gora lunch
♥ Trana med J & M (vi hittade ett gym igar som har prova pa dag idag, perfekt!)

Min kamera staller upp i de svara stunderna och valde att vakna till liv imorse, tack kara du!

Imorgon ska jag traffa Anna Hansson! JAAAA, min favvo!


Vit sjorta fran H&M trend, kjol Monki, strumpbyxor Primark, Stovlar (NYA!) Topshop, skinnjacka Rock-n Blue, armband (NYTT!) Marc by Marc Jacobs


Söndagsmys!

Vaknade upp till sol idag, vilket genast gjorde min första dag ensam mycket bättre. Joanna, Marie och jag startade upp dagen med en powerwalk i Hyde park. Verkligen en bra start på dagen! Därefter tog Marie och jag en sväng på stan. Jag shoppade en kofta, leggings och en undertröja (som jag ska använda i mitt nya aktiva liv...). Sen mötter vi upp Joanna och åt en mysig lunch på Marlybone High Street. Nu har vi precis avslutat filmmys; Twilight och smågodis. En bra söndag med lugna takter! Jag fick även ett samtal från Banana Republic om att jag ska ta med mig en personal item till intervjun "for fun" och även klä mig i Banana Republic style... Så imorgon är mitt mission att checka deras sortiment! Hoppas ni har haft en bra söndag! Just det, kameran är död IGEN!!

"Maybe for a lady around forty..."

Lördagar i London är mysiga. Kanske inte alltid på Oxford street där man redan känner av julpulsen, men stämmningen!

Dagen började alltså med intervju på Gap. Ganska sjuk faktiskt, något som aldrig skulle hända på en intervju i Sverige. När jag kom dit var det femton andra och jag runt ett stort bord. Till att börja med fick vi gå ut i butiken och plocka ihop en outfit som skulle passa för ett home party. Not to dressed, not underdressed och för 125 pund max.

Jag fick ihop en söt outfit med svart klänning och lila strumpbyor, ballerinaskor med rosett och en liten kofta. När jag presenterade det för gruppen fick jag kommentaren "maybe for a lady around forty" av managern. Jaha...så var det med min personliga stil, klär mig som en tant, haha! Sen fick jag ha en personlig intervju och en presentation av mig själv för gruppen. Herregud vad serriöst! OCH i slutet av allt berättar dom att det här at för julpersonal. Jag tänker ju INTE stanna här själv över jul så det kommer förmodligen skita sig. Men det händer andra saker...

Dom ringde från Banana Republic imorse och jag ska ha en intervju där på onsdag! Ihhh!

Resten av dagen har jag och Anna spenderat på stan. Jag kommer sakna henne så mkt. Jag har intalat mig att det blir bra i alla fall, men usch vad tomt det kommer bli utan vårt flamsande. Vi har haft det så kul, trots motigheter.

Nu väntar matlagning med Marie och Joanna. Lite vin, efterrätt och god mat!

Ha en fin lördagskväll!

/ Sanna






En hektiskt kväll på Union

Går hade jag en hektisk kväll, minst sagt! När jag kom till baren fick jag veta att jag skulle ha hand om the floor själv. Eftersom det var fredag var det väldigt mycket att göra. Jag sprang mellan borden, men brickor, mat, glas och askkoppar. Full engelsmän som dansade porrdans, mannen med tändaren, en spya och krossade glad var bara några av sakerna jag fick uppleva.

När det lugnat ner sig lite fick jag komma in bakom baren. Om någon är sugen kan jag numera göra Gin & Tonic, drinkar, hälla upp öl och vin. Kul faktiskt. Det är så mysig stämmning att man känner sig välkommen och får precis lagom mycket ansvar. 

När klockan var halv ett stängde vi och halv två var jag hemma. Mina ben har aldrig varit så trötta. Kändes som jag hade växtvärk fast är alldeles för gammal.

Sen var det bara att ställa klockan på tidigt igen för intervju, berättar mer om den sen!

Nu ska Anna och jag äta vår sista lunch tillsammans..buhu. 

Ikväll blir det finmiddag med Joanna och Marie, myspys!

Såhär gråttrött var jag imorse...


Såhär trött var jag imorse..


Och såhär tuff var jag igår...


Sista Anna-inlägget

Sitter med öppet fönster här i vårt lilla rum i London och lyssnar på storstadslivet där utanför. Känns lite vemodigt att lämna den här bloggen, här finns ju ändå alla London-minnen, både allt bra och det lite sämre som har hänt oss.
Dock känner jag mig fortfarande helt trygg i det beslut som jag har tagit. Just staden London visade sig inte vara min grej och jag har gett det så många chanser jag kunnat stå för. Så nu ska jag packa väskorna. På söndag är jag hemma igen, och vi får helt enkelt se vart det bär av härnäst för mig. Livet och äventyren slutar inte här, jag har massor framför mig som jag längtar efter att få uppleva.
Jag ser London som en erfarenhet, och trots att det gått ganska kort tid så tänker jag på det som en erfarenhet för livet. Och alla dessa erfarenheter gör att man blir trygg med sig själv, hittar sin egen person. Och jag har växt lite till genom den tiden jag tillbringat här.

Hoppas ni som känner mig fortsätter att läsa min gamla blogg, ni vet i så fall adressen. Börjar skriva där snart igen!

Kramar/Anna



Inte White, kanske V, intervju på GAP

Idag har det fullkommligt spöregnat! Jag är fortfarande iskall om fötterna efter en jobbsökar dag. Men min nya tröja från Marc by Marc Jacobs (så fick jag med det också, haha) värmde lite grann iaf :)

Först gick jag till St Christophers place som är ett litet torg. Där finns en liten inredningsaffär som sökte part time. Jag var inne och lämnade mitt CV till en jättegullig gamal dam som ägde butiken. Hon skulle ringa när dom sett över behovet. Jag håller tummarna då jag mer än gärna myser i deras lilla söta butik.

Därefter fick jag en intervju bokad tills imorgon på GAP. Klockan 11 imorgon ska jag infinna mig där för en intervju på en och en halvtimme med casual clothes...

Jag fick även besked från The White Company om att jag inte fått jobbet. Inte direkt oväntat.

Jag lämnade även CV:n på Banana Republic, en söt sko affär, Esprit, The Body Shop och några andra. Nu är det bara att vänta och hålla tummarna inför imorgon.

Ikväll ska jag iväg och jobba på Union. Kul!

Har precis pratat med min bästa bästa syster. Oj vad jag saknar henne!


Nu har det lagt sig!

Det känns som det mesta har lagt sig nu. Vi vet vad som ska hända och både Anna och jag känner oss trygga med våra beslut. Skönt!

Anna åker hem med morgon planet på söndag och jag ska stanna här. Imorgon väntar en ny dag. Jag känner mig peppad inför den. Jag ska jobba på Union på kvällen och på dagen har jag tänkt att jag ska lämna CV:n. Jag ska även få svar från inredningsbutiken som jag hade en intervju på förra veckan. Men med tankte på svårighetsgraden på den förväntar jag mig inte för mycket...

Idag har jag kontaktat några av alla människor vi har mött sen vi kom hit. Jag har pratat med en tjej som kanske kan vara intresserad av att flytta in här, alternativt om jag kan flytta till dem. Har även pratat med några andra tjejer vi träffat och med killarna vi umgicks med mest i början.

Löser det sig inte för mig kan jag ju alltid komma hem. Bli inte förvånade om ni ser mig på Hugo i december, men hoppas att ni inte gör det :)

/ Sanna






En ensamhet med positiva biverkningar?

Igar kvall pratade Anna och jag om London, om hur vi ser pa det, hur vi kanner infor det och hur vi vill att det ska vara. Efter vi hade pratat kande jag mig peppad. Jag kande mig stark. Jag vet att jag kan klara det har om jag vill.

Anna kande daremot tvartom. Som om hon inte hade viljan att reda ut det har. Det kom som en chock for mig imorse nar hon berattade att hon vill aka hem. Samtidigt har vi inte haft samma installning.

Jag kanner inte att jag ar fardig med London. Jag har sa mycket mer jag vill gora och sa mycket mer att ge. Klart att man overvager mojligheten att aka hem nar det blir sa patagligt som idag, men varfor skulle jag?

Jag har sagt upp mig fran mitt jobb. Sagt upp en lagenhet pa Stureplan. Startat om. Sa varfor? Hemma finns ALLTID kvar. Det ar nu man ska vara pa platser som inte ar hemma. Jag ar inte ens tjugo ar! Inget att forlora pa att forsoka lite till.

Nu ska jag ge mig fan pa att jag klarar det har sjalv. Trots att det hade varit kul att ha Anna med sig. Vi har haft en sjuk tid i London. Det har hant saker som man aldrig kunde tanka sig, manniskor man aldrig skulle mott. Vi startade det har tillsammans, min uppgift blir att ro i land det sjalv.

Hall tummarna, nu kor vi!!

/Sanna


Att vilja Vilja

Hej alla!

Jag har nagot mycket viktigt att beratta.
Idag bestamde jag mig for att avsluta det har Londonaventyret och boka en flygbiljett tillbaka till Sverige. Manga kanske blir forvanade, har ju inte direkt gett nagra som helst hintar om det forut, men jag har kommit underfund med att jag inte kanner att jag vill bo och leva har fullt ut, och da kan det aldrig bli helt bra.
For det forsta tror jag att jag hade sa hoga forhoppningar innan jag akte att det liksom var nastan omojligt for mig att leva upp till dom. Jag trodde (kalla mig garna blaogd) att det skulle vara enklare an det blev att flytta och skaffa sig ett nytt liv. Men jag har segat mig fram, visst jag har sokt jobb, men aldrig riktigt med den insikten att jag Egentligen ville borja arbeta har. Sanna har alltid fatt pusha mig, och det har verkligen hjalpt, manga stunder har jag verkligen varit totalt beredd pa att stanna har lange, att verkligen satsa pa Londonlivet. Men innuti mig har det alltid funnits en tvekan, en tvekan som jag verkligen forsokt mota bort. Och jag vet att jag verkligen ville Vilja det har, jag vill verkligen Vilja bo har och lara mig massa engelska och traffa nya intressanta manniskor. Men det ar som sagt bara det jag skulle vilja vilja...
Dessutom ar det sa manga fina manniskor dar hemma som lockar. Jag har verkligen nastan hela min umgangeskrets dar hemma. Och jag saknar alla sa otroligt.
Valdigt svart att forklara detta, hur jag kanner och varfor jag vill komma hem igen. Men som sagt, ibland Vet man bara, men inte direkt varfor.
London kanske ar for stort for mig, vem vet. Lite svart att veta vem man ar nar man inte sarskilt ofta far bekraftelse fran andra, nar man hela tiden maste vara pa jakt efter nagot. Och jag vet ju vad som betyder mest for mig: och det ar att vara med mina basta vanner och familjen. Men jag har haft ett otroligt aventyr med Sanna, tvivla inte pa det. Jag har verkligen trivts med att bo med henne, att ata med henne, att festa med henne. Vi har haft sa manga roliga stunder, traffat sa mycket harliga manniskor. Men det har inte riktigt kants ratt anda att starta ett nytt liv har.

Snart ar jag hemma igen. Alla maste fortsatta att lasa om Sanna har i bloggen, ar helt saker pa att det kommer ga utmarkt for henne har i London;
For det ar just DET, hon har Viljan.

/Anna

Mystiskt

De två senaste dagarna (och egentligen under hela min tid i London och Sthlm) har jag tänkt mer än vad jag gjort på de tre senaste åren tillsammans. Mitt huvud är proppat med rätt och fel, framtid och dåtid, vad man vill och inte vill, planer och spontanitet, London och Sverige...

Jag vet inte hur jag ska sortera i mina fack i huvudet. Jag blir så osäker på mig själv, på mina val. Samtidigt känner jag mig mer säker på mig själv än någonsin.

Jag är inte ens tjugo och mina erfarenheter är större än hos många jämnåriga. Jag är självstädning, jag tagit egna omfattade beslut, jag har många arbetslivserfaranheter, jag lever mitt liv. Inte någon annans, utan ett liv jag själv valt. Det är jag stolt över.
 
Trots det, trots den tryggheten tvivlar jag från och till på mig själv. På vem jag är och vem jag har blivit. Jag vill så mycket. Det finns så mycket att göra, så många val man kan ta.

Ne, den här dagen känns allt annat än bra, trots mysig kväll med tjejerna. Usch.

/ Sanna

 

 


Cocktailtime

Anna och jag har massa att catcha up. Marie och Joanna ska följa med, ska bli så mysigt! Vi gillar London mer än vi tror ibland!   


Björnen sover, björnen sover

Anna är i detta läge björnen. Och hon sover. Då ska man passa sig för att röra henne. Jag gjorde precis det när jag letade efter min kamerasladd och hon blev rätt farlig direkt. Morrade något, gav mig sladden, sen tillbaka till
djupsömn. Jag hade lovat henne att väcka henne för ett tag sen, men jag vågar inte, i risk för att bli attackerad!

Så tills vidare tänkte jag ladda upp lite bilder från i fredags när vi gjorde en liten spontan utgång med Martina (som tyvärr redan har åkt tillbaka till Sverige efter en inte alt för bra start i London).


Vi började med en fika vid James Street..

 
Fortsatte hemme hos oss med lite vin och åkte vidare i en black cab (som vi trodde var svart taxi innan vi fattade att alla taxibilar är svarta, haha) till Notting Hill.


Där vi träffade Martinas gamla klasskompis och hennes tjejgäng


Drack en öl på en sport bar.


En tjej körde riktigt hårt och skålade sönder ett glas. Sen sjöng vi Britney hela vägen till....Mc Doanald´s.

Ikväll ska Anna och jag till The Marlybone och dricka en varsin cocktail. Myspys. Och Marie ska nog också med :)



Rugg!

Idag ar en san dag nar man helst skulle vilja vara hemma. Hemma i sin sang, eller i soffan. Hemma i Sverige. Men en film pa TV:n. En kopp varm choklad och en ostmacka (precis som mormor). Men da far man uppmaningen "Iii spii" avRolf, haha.

Jag har precis varit och lamnat in tvatten pa vart tvatteri och vantar nu pa varmtummlade klader. Och sa vantar jag pa Anna. Jag saknar Anna. Och Matilda. Och Lisa. Och mamma. Speciellt nar det regnar.

Jag ska hora med Anna om hon har lust att varma upp oss med en varsin cocktal ikvall. Eller med lite tidningar och kaffe pa kyrkan. Hoppas hon nappar. Jag tror det.

Just det, min kamera vaknade till livigarkvall efter en tids koma, tack. Hoppas den bestamt sig for att vara med ett tag nu!

Kram Sanna




Jag vet, vi har inte uppdaterat på länge...

Vi har lite fullt upp just nu. Men vi hörs på onsdag :)

PUSS/ANNA

Hektiskt!

Vår tidigare lugna lugna och turistaktiga Londonvistelse har helt plötsligt blivit rätt hektisk.

Idag har vi hunnit med massa. Intervju, jobb på baren, bokat in ett bankmöte till tisdag, shoppat, fikat och nu är vi tillbaka i lägenheten. Vi dricker lite vin med Martina som varit med oss idag, jättegullig tjej!

Både jag och Anna blev också uppringda av en klädkedja som heter New Look idag som vill att vi ska komma på någon slags intervju på söndag, kul!

Imorgon bitti ska jag på möte för att få mitt insurance number klockan tio. Sen kommer vårt helgbesök.

Nu väntar ännu en natt i världsmetropolen. Love this!

/ Sanna



Imorgon ar det helg...

Fan vad segt det ar att vara sjalv. Och fan vad jag klagar pa detta.
Men imorgon far vi besok! Ska bli himla mysigt :)

/Anna


Chocktillstand!

Jag befinner mig lite i chock efter intervjun pa The White Company. Jag hade inte forberett mig alls och blev helt paff nar jag fick sjukt svara fragor. Har inte ens varit pa en san har serios intervju pa svenska...JAg ska i alla fall fa besked inom en vecka, sa senast nasta fredag. Men forvantar mig INTE for mycket...

Nu ska jag ivag till baren ett litet tag, sen ska Anna och jag fixa bankkonton och ga en svang pa stan med var nyfunna van Martina.

Fredagsmys! Och sen lir det lordagsmys. Och sondagsmys!

Trevlig helg!
 
/Sanna


Hemma igen

Nu är jag hemma igen efter att ha blivit inringd på baren. Kul att dom visar intresse!

Jag trodde att jag bara skulle plocka glas och ha ansvar för the floor, men när jag kom dit var det väldigt lugnt och jag fick stå bakom baren den största delen av tiden! Har hällt upp massa öl, blandat lite drinkar och lärt mig kassan lite grann!

Det visade sig också att Union ingår i en barkedja på 25 barer runt om i London och att både Anna och jag får möjlighet att jobba på fler av dem om vi vill ha fler tider och är duktiga. KUL!

Nu ska vi snart sova. Dricka lite te. Imorgon ska jag på intervju vid 11...och sen jobba på lunchen. Önska mig lycka till på intervjun!

/ Sannypanny


Skål på den!

 


Thoughts

Sanna är inte hemma. Det finns ingen tv. Det finns ingen radio. Ingen att prata med. Bara ett duntäcke att gosa sig in under och en dator att underhålla sig med. Genom att sitta i Sannas och mitt tysta rum såhär på torsdagskvällen dyker massa tankar upp i huvudet.

Genom facebook kan man hålla koll på vad ens tidigare vänner håller på med för stunden. Man ser när ens bekanta försvinner till andra länder, skaffar nytt jobb, hittar nya vänner och kommer i förhållanden. Och just nu tänker jag på förhållanden, det där med att ha pojkvän.

Jag har haft en enda pojkvän. I hela mitt 20-åriga liv har jag haft ett förhållande som varade i ca 3 år. Jag har knappt varit i närheten av att bli någons flickvän innan det att jag fick min första pojkvän, och därefter har mitt kärleksliv varit rent utsagt katastrof. Trots att jag försökt, trots att jag träffat nya killar, trots att jag förändrat mitt eget beteende. Jag vill i alla fall tro att jag har försökt.
När man sedan ser hur ens dåtida enda pojkvän man haft lever i ett nytt förhållande som verkar hur lyckligt som helst, får i alla fall jag lite, inte mycket, men lite avundsjuka i mig. Varför kan han och inte jag?

Dessa tankar förs vidare till mig själv; Men är jag den där flickvänstypen då? Som någon gång kommer kunna stadga mig, liksom inse att Han är den rätta? Jag vill så gärna tro det, och jag vill så gärna vara en flickvän igen. Att vara singel är befriande, men också väldigt utmattande. Och det är rent utsagt tråkigt att vara helt själv. Och hemskt ensamt.

Ja, det var lite tankar den här torsdagskvällen. Hur en människa kan vara trött på att vara singel när man precis flyttat till London och verkligen lever livet är nog en fråga många undrar. Men jag vet inte, det är något som lockar nu och jag vill ta reda på vad det är.

/Anna



Hyde park

Sanna och jag tog den har torsdagen till att va nyttiga, och gick en langpromenad genom Hyde park. Dock springer det hundar losa som sanna ar lite radd for, och ekorrarna typ attackerar bara de ser en manniska, men vi klarade oss helskinnade genom parken :)
Sen ringde puben till Sanna och ville att hon skulle jobba ikvall nar vi var pa svenska kyrkan. Sa nu ar jag sjalv (igen) Tycker inte om att vara sjalv, ar inte riktigt van nar man spenderar 24 timmar av dygnet med en annan manniska.
Men men, ska hem snart och fortsatta jobbsokningen!

SAKNAR DIG MEMME! Kom hit? <3

/Kramar Anna

 



Anna och Sanna har roligt med kameran (volym 10?)

Garkvallen var lyckat. Precis som vanligt nar vi tva ar i farten! Alskar var lilla pub pa hornet, sa onsdagskvallarna tillagnar vi det stallet. Och saklart, eftersom vi ar just vi, tar vi massa massa massa kort pa vagen dit.
Vad annars liksom?

/Anna




Torsdag

Det börjar bli riktigt kallt i London nu. Massa löv  i hela Hyde Park och tjocka halsdukar behövs! Anna och jag startade dagen med att tvätta och gå en promenad, nu är vi på kyrkan.

Igår hade vi en mysig kväll. Inte lika mycket folk på The Marlybone som sist, men mysigt! Vi hann även med ett Mc Doanalds besök innan det var läggdags... Och vilken natt. Är våra nya flatmates inte höga så är dom fulla, dunkar i dörrar, glömmer stänga av vattnet, plingar på mitt i natten...Verkligen JÄTTE irriterande!

Jag är lite spänd inför min intervju på The White Company imorgon. Det är en kättesöt lite inredningsaffär som ligger på Marlybone High Street. Håller tummarna. Vi fick även lite jobbtider igår och jag ska dit under lunchrushen imorgo, kul!

Sen blir det en mysig helg!

PS. Min bebis, min kamera bebis har gått sönder! Jag fattar inte hur det kunde gå till?! Den fungerade felfritt igår...men det ska vara någon sorts världsgaranti på Canon (någon som vet?) så jag hoppas på att kunna få ny på garantin...Tills dess får Anna agera kameraman.

/ Sanna


Såhär sur, gånger 10000 var jag och Anna inatt när vi gång på gång väcktes...


Den sura lukten visade sig vara...gräs!

Igårkväll när vi skulle sova frågade Anna mig om jag hade pruttat då hon kände en skum lukt...NEJ, jag hade inte pruttat. Däremot kom en skarp lukt emot oss...Vad kunde det vara?

Jo, det var GRÄS! Våra nya flatmates röker på HELA TIDEN! Och inte nog med att vårt rum ligger precis bredvid deras, vi har även våran GARDEROB precis bredvid deras DÖRR och vi har inget LÅS på DÖRRARNA (PS: Har vi råkat få in caps lock??) Så nu luktar i alla fall nästan alla våra kläder knark. Och helt plötsligt går det omkring en kinesisk tjej och en spansk tjej i hallen som vi inte känner igen.

Var bara det vi ville säga.

/Anna och Sanna








Dipp, vin och cocktails (samt jobbsökande) - en onsdag i våra tecken

Idag har vi varit på Westfield - Europas största shoppingcentrum - för jobb letande. Men vi tyckte det kändes för stort och opersonligt (kräsna?) och åkte där ifrån efter ett tag, utan att ha lämnat CV:n.

Dock kände vi oss inte klara med jobbsökandet, utan tog oss ut på Marylbone High Street och sökte i några småbutiker som var mysiga. Sanna fick en intervju redan på fredag :)
Sen är det ju bra för oss hemma just nu på grund av att det flyttat in en fransk kille som jobbar på Pret (vår favvo-fik-kedja!) Idag kom han hem med mackor och sallader vi fick ta för oss av! God och billig lunch :)

Nu har vi precis gjort i ordning oss och skurit upp lite grönsaker som vi dippar i god dipp (som har en tandkrämstendens...). Snart ska vi till The Marlybone och möta upp Joanna och Marie. Cocktailkväll it is!

Längtar till helgen!

/ Sanna & Anna




Det gifta paret smågnabbar

Anna och jag har börjat smågnabba som ett gift gammalt par, haha! Vi ger varandra små pikar och blänger lite på varandra, men det är rätt kul. Sen skrattar vi.

Nu gnabbar vi. Anna pratar i telefonen SAMTIDIGT som hon vill ha full koll på datorn (hennes bebis!). Men jag tar nu tagit den och sitter en bit bort. Duckar för alla blickar hon kastar :)

Nu ska vi SNART se på Ensam mamma! Snnnnnaaaaarrrttttt...när hon pratat klart.

OBS. detta inlägg har jag skrivit under drygt 30 min, nu är det dags för Ensam mamma snart hoppas jag!

Där sitter surpuppan och snyter sig.








Internet i lägenheten!

Anna kom injublandes i rummet förut. Russel har varit här och lämnat routern. Nu har vi ett pay as you go internet på rummet! Det första vi ska göra är att försöka kolla på Ensam mamma söker. Vi har inte sett på TV sen vi åkte från Sverige! Sjukt!

Just det, vi har fått nys om en ny verksamhet man kan sysselsätta sig med här. Lägenhetsfixare. Man kan alltså rekrytera lägenheter svart och få betalt...vet dock inte om det är en karriär att satsa på..vad tror ni?

Jag har råkat köpa en lite för kort klänning. Försöker göra den längre med "tyngder". Ser sjukt ut! Haha!



Fotkonst

Sjuklingen Anna ar harmed tillbaka till civilisationen. Har legat i sangen hela dagen och druckit te, atit halstabletter (tror egentligen jag kopte fel och att dom ar mot halsbranna, men dom ar goda :)) och vantat pa att sanna skulle komma hem. Vi gor allting tillsammans, sa det blir ensamt bara nar man maste va sjalv en liten stund.
Och ikvall ringde tjejen fran baren till oss bada och sa att vi fatt jobb pa baren Union! Skitkul :) Antligen hander det grejer har borta i London (forutom fest, lagenhetstrubbel och annat...)
Imorn ar det onsdag och vi har planerat upp dagen med (ja vad tror ni?) att lamna cvn saklart. Dessutom ska vi till varan favvobar pa Marylbone high street. Coctailkvall igen :)
I helgen far vi besok. Ska bli mysigt!

/Kram kram kram Anna

....Och nar vi inte har nat annat for oss, forutom att umgas med varandra, sa gor vi Fotkonst!

"Gissa foten!"






Bartenders och tvillingar - vi ar pa G

Antligen hander det saker.

Dom ringde fran baren och bade Anna och jag har fatt jobb dar! Bara part time, men mycket bra borjan! Vi hoppas pa att behovas vid julbord och liknande :)



HAPPY! Och vi har fatt massa tamponger, haha!


Spöregn och bryggkaffe

Det verkligen spöregnar ute! Mitt paraply är nästan sönderslaget av allt regn. Men jag lyckades i alla fall ta mig till svenska kyrkan där jag nu sitter och avnjuter en kopp bryggkaffe. Hade glömt att det är någon slags kyrkans barntimme på tisdagar och vimlar av barn, men det är mysigt ändå...

Anna är fortfarande sjuk. Hennes feber verkar bättre, men hon har väldigt ont i halsen och är liksom trott i kroppen.  Hoppas att det är bättre till imorgon!

Ingen av oss fick något svar ifrån baren. Ganska konstigt att man inte ens får ett nej. Och båda tyckte att det hade gått bra...Får ta nya tag, igen!

Snart ska jag möta upp Anneli vid Liverpool street. Anneli är vår privata tampongleverantör, haha! Hoppas vi hinner med en fika innan hennes plan går!

Sen ska jag hem till flaten igen. Njuta av vår rena toalett (som jag städade imorse :) ) och laga pannakakor då vi inte tog tag i det igår.

Kram Sannie


Fortsattning...

...annu fler bilder pa vad vi har haft for oss de senaste dagarn!


Vi akte till Portobello Market i lordags formiddag


Kollade pa fina hus.



Det var sjukt mycket folk!



Och MASSA smycken


Vi at crepes med nutella och jordgubbar, mums!


Sen hade vi lordagsmys


Spelade kort


Kom pa att det var halloween nar dessa stod utanfor var dorr. Dom fick en pase julskom fran ikea :)


Lodagsmiddagen


Var egan Gordon Ramsey - Stefan



Han lagade mat till fyra hungriga tjejer. Anna & Marie


Joanna och jag


Sen akte Anna och jag till Old street


Partypose



Jam


Andersson och Prahl


Anna och Sussie



En liten glimt av mitt nya blonda har, sa skont att inte kanna sig som en rattunge langre!


Sjuklingen Anniii gav en liten glimt av hennes nya, snygga harfarg!



Jag vildade lite och kollade in i var nya stora spegel som vi rakade ta fram ett rum...haha

Nu ska jag hitta receptet till pannkakor som jag tankte laga till oss ikvall!

Kram Sanna


Sladden ar funnen!

Anna hade "rakat" lagga min kamera sladd i en liten vaska som hon "rakade" forvaran bakom sin sang, haha! Men hon dromde visst om var den lag och hittade den direkt. Jag har varit hemma hos sjuklingen nu och lagat lite lunch till oss. Kopte lite mandariner ocksa och ska kopa en till tidning till henne (och mig!).

Ingen av oss har hort ngt fran baren an...men vi far se!

Nu kommer alla bilder!


Vi bestamde oss for IKEA en dag nar vi var deppiga, men hittade inte riktigt vagen ute i fororten...


Tillslut kom vi fram, vilken lycka!


En mycket marklig ingang...



Och vallldigt mycket och goda kottbullar!


En vanlig dag. Converse pa. CV:n i hogsta hugg.


Som jag har skrattat till den har bilden, kolla Annas fot, haha!


Tre danska tjejerna vi traffade pa coktail kvallen.


Nanna & Sanna



Nanna, Anna och Sanna, haha!

/ Sanna




Sjukstuga!

Det ar underbart vader i London idag. Ganska kallt, men klarbla himmel och friskt pa nagot satt!

Anna mar inte alls bra. Hostan har overgatt till forkylning och feber. Hon gick precis tillbaka till lagenheten och ska forsoka vila upp sig. Mycket battre att ta nagra dagar nar man forsoker bli frisk istallet for att motarbeta och lata det bli samre.

Jag ska ga en liten promenad i Hyde Park nu. Sen ska jag forsoka hitta till Marc Jakobs butiken. Vi har aven sokt lite jobb online idag och vantar pa samtal fran baren (dar vi bada har provjobbat och far veta hur det gick idag).
Sen ska jag hem och laga lite mat till sjukisen.

Just det, jag har tappat bort min kamerasladd, av den anledningen inga bilder. Ska forsoka fa tag pa en ny. Da ska ni fa se Annas bruna fina har och mitt blonda. Jag var hos frisoren i tre (!) timmar igar. Och jag klippte mig inte ens. Men bra blev det iaf.

Kram Sanna


1 november

Anna och jag hade en valdigt splittrad kvall igar! En valdigt mysig middag hemma med vara flatmates. Underbart god mat och mycket trevligt sallskap. Sen akte vi mot Old Street och virrade runt, andrade oss och akte till Liverpool Street, irrade runt ett tag aven dar.

Sen traffade vi i alla fall vara "gamla" vanner Ax och Prahl och aven Sussie. Hamnade pa en valdigt skum bar som hette Jam. Vi hade missat Halloween helgen helt! Alla hade VERKLIGEN gatt in for utkladnaderna, utom vi fem, torra svenskar som hade missat happeninget helt...bu!

Men vi blev kvar pa baren lange iaf. Kom hem vid fem imorse och kanner mig trott nu!

Ska med Joanna och Marie pa shoppingrunda medan Anna klipper sig. Sen blir det slingor for mig!

 Sanna

RSS 2.0