En smärre hjärnskakning och fortsatt panikhosta

Hälsofronten: Anna har fortfarande en väldig hosta. Vi är på Boots verje dag och har snart gått igenom hela deras hylla för halsont och hosta. Men det hjälper inte... Vi ska försöka uppsöka privatläkare som vill ta emot oss.
Jag fick igår en smärre hjärnskakning efter att ha missbedömt avståndet till väggen i min säng rätt radikalt och lutade mig med fullkraft mot stenhård betongvägg...Idag är det lite bättre!

Men, vårt psykiska tillstånd (låter seriöst) är mycket bättre idag! Vi klänner oss glada och starka igen. Vill inte hem längre!

Lördagsmys: Idag har vi haft en riktigt mysig lördag. Trots att vi inte har något jobb än (får veta hur det gick på måndag. Helt okej jobb igår, mitt i allt samlades personalen ihop och tog en shot innan vi återgick till jobbet igen) är det verkligen lördagskänsla i London. Vi åkte till Portobello Market i förmiddags. Hade hoppats på lite second hand shopping, emn kom där ifrån med magen fulld av god pannkaka istället, inte helt fel.

Nu: har vi bokat frisörtid på en jättetrevlig salong på Baker street tills imorgon. Skönt! Snart ska vi hem till vårt lilla söta rum. Bunkra upp med massa tidningar och kanske lite lördagsgodis. Ikväll ska vår Gordon Ramsey kock (som jobbar här) laga mat åt oss och de två svenska tjejerna vi bor med. Förväntningarna är skyhöga! Ikväll blir det förhoppningsvis utgång också!

Ps. Igår kom vi in i en flock av småtjejer efter en kaffe på Starbucks. Efter höga skrik och tårar såg vi Jordans ex-make Peter Andre komma gående i flocken...

Snart kommer fler bilder!

/ Sanna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0