Jag kanner mig lite sjuk :(

Har akt pa varsta forkylningen... Har haft hosta ganska lange nu, men det liksom ger sig aldrig. Kanns inte bra alls. Dricker nan acklig tjock hostmedicin varje dag, men det verkar inte fungera. Usch.
Sanna och jag gick aldrig till det dar cafejobbet idag. Vi kom overens om att det var for dalig lon, for konstiga omstandigheter (man skulle till exempel ge kopia pa passet), for oshyssta manniskor som jobbar dar, och det konstigaste var att man skulle jobba en vecka i deposition som man skulle fa lon for efter man slutat. Allt sa att det jobbet inte var okej! Men vi ska ju som sagt provjobba pa baren nu pa torsdag och fredag. Hoppas vi far napp dar :)
Idag var vi pa ikea och kopte lite hangare, hade ingenstans att hanga alla klader forut. Sa nu har vi fatt det valdigt mysigt pa vart rum! Inget kaos langre :)

/Anna


Kommentarer
Postat av: vicky

krya på dig och lycka till med det nya jobbet :D

2009-10-27 @ 22:07:30
URL: http://vickyfyhr.blogg.se/
Postat av: Johanna

Hej! De konstiga förhållandena ni skriver om får ni räkna med med nästan varje jobb ni söker, och särskilt inom café- och restaurangbranchen. Räkna också med att få provjobba helt gratis en hel dag. Jobbförhållandena är sjukt annorlunda här i jämförelse med i Sverige!

2009-10-28 @ 10:23:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0