...och sa hittade vi till svenska kyrkan...

Goood, har gatt och gatt hela dagen idag! Kandes valdigt nyttigt efter varan mack-orgie som vi hade igar. Ingen mat, bara massa mackor liksom. Not good.
Hittade i varje fall efter om och men till svenska kyrkan! Gick in, hade ett litet chat med cafe-tanten som var jattesnall, tog en fika med svenskt bryggkaffe och tittade igenom anslagstavlan. Var riktigt manga som som oss just nu soker bostad. Sa vi fiskade upp mobilen ur vaskan, satte i vart nya telefonkort (som vi skaffade idag, nytt engelskt nummer!) och ringde till tva svenskar som ocksa behovde rumskamrater. Sa nu har vi en traff imorn kvall! Hoppas det ger nagot.
Ikvall ska vi aven traffa en annan kontakt som jag fatt tag pa genom min kusin, han heter Hector och vi ska dricka lite ol med honom, hoppas vi far massa tips och rad. Dessutom sag vi nu att det var en fest pa vart hostel ocksa, sa far se om det blir nagot med det.
Just det, maste bara saga att Primark ar fantastiskt! Fast sanna och jag tog oss i kragen i sista sekund och gick utan pasar darifran. Fast vi vart stoppade av vakten som trodde att vi hade snott nat, haha. Det hade verkligen varit B.

Puss/Anna

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0